goedkoop verhuizen
verhuizen.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Goedkoop verhuizen

 • Castelein
  Castelein, opgericht in 1974 als specialist in verhuizingen (incl.liftservice), heeft de voorbije jaren haar activiteiten stelselmatig uitgebreid. In de geventileerde en verwarmde meubelbewaring krijgt de inboedel van meer dan 1000 gezinnen uit o.a. Belgi, Luxemburg en Frankrijk een veilig onderdak. Naast de klassieke houten meubelcontainers van 10 m in de verwarmde en geventileerde meubelbewaring verhuurt Castelein ook 500 units, in verschillende volumes vanaf 1m, voor veilige n persoonlijke zelfopslag. De self-storageruimtes van Stor\\\'it zijn met toegangsbadge elke dag toegankelijk van 6 tot 22 uur. Een interessante oplossing voor particulieren (bijvoorbeeld met een appartement aan de kust) die hun surf- en zeilmateriaal, fietsen, tuinmeubilair, kleding, auto, moto of meubelen tijdens een verbouwing veilig willen opbergen, en makkelijk ophalen wanneer nodig. Winkeliers, aannemers, vrije beroepen en bedrijven kunnen de units van Stor\\\'it huren om zelf archieven, promotiemateriaal, winkelvoorraad, gereedschap, installatiemateriaal, muziekinstrumenten, enzovoort op te slaan. Naast verhuizingen, meubelbewaring, archiefbeheer en zelfopslag is Castelein eveneens actief in logistiek. Vanuit haar volledig uitgerust distributiecentrum in Mechelen verzorgt Castelein de opslag en distributie voor verschillende multinationals. Met 40 medewerkers en jaren ervaring staan we voor u klaar om u een piekfijne service tegen een scherpe prijs te leveren. Ontdek op deze site wat we voor u kunnen doen.
  http://www.castelein.com/nl/verhuizingen
 • Gemakkelijke verhuisservice
  Als verhuist moet je allerlei instanties informeren en adreswijzigingen versturen. Op www.verhuisvriend.nl kun je dit nu allemaal eenvoudig regelen met een eigen Verhuisboekje. Het verhuisboekje houdt je verhuizing in de gaten en zorgt dat alles op tijd wordt doorgegeven. - Selecteer uit meer dan 100.000 aanbieders wie je wilt informeren. - Adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen - Planner + Overzichten - Tips en nuttige informatie - Privacy is gewaarborgd - Controle over alles! Je kunt 24 uur per dag bij je Verhuisboekje. Je bent altijd op de hoogte. Geen gedoe meer, post doorsturen niet nodig, en bespaar een hoop tijd en geld aan postzegels plakken. Echt makkelijk! Hoe zou je het anders doen?
  http://www.verhuisboekje.nl
 • Goedkoopsteverhuisbedrijf
  De beste verhuizers in uw eigen omgeving!
  http://www.goedkoopsteverhuisbedrijf.nl/
 • Verhuisdozen goed en goedkoop
  Verhuisboxen.nl levert voor zowel bedrijven als particulier nieuwe en gebruikte verhuisdozen, ordnerdozen, emigratiedozen, opslagdozen, verpakkingsmateriaal, noppenfolie, tape, verhuisdekens, wikkelfolie, matrashoezen. Met onze eigen besteldienst leveren wij op afspraak en zijn de goedkoopste van Nederland. Met 35.000 dozen op voorrad leveren wij voor elk evenement dozen! Verhuisboxen.nl staat voor kwaliteit, bereibaarheid en service with a smile.
  http://www.verhuisboxen.nl

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Goedkoop verhuizen