checklist verhuizen
verhuizen.jouwverzamelaar.nl

Menu

voorpagina

Gesponsorde koppelingen

Checklist verhuizen

 • Adreswijziging
  Laat al je post meeverhuizen! Ga je verhuizen? Dan zijn er veel zaken te regelen. Zo is het handig als het nieuwe adres tijdig bij instanties en bedrijven zoals je bank, verzekeringsmaatschappij maar ook vereniging of krant bekend is. Met de nieuwe verhuisservice regel je in een handomdraai al je adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen rond je verhuizing. Alle landelijke, regionale en lokale organisaties en bedrijven informeer je eenvoudig in 1 keer. Je eigen online verhuisboekje zorgt ervoor dat je niets vergeet en helpt je te herinneren. Tijdens de gehele verhuisperiode te gebruiken en heb je altijd het overzicht.
  http://www.verhuisvriend.nl/verhuizen/
 • Meubelroller

  https://www.allekabels.nl/werkplaats/meubelroller.html
 • Meubelroller

  https://www.allekabels.nl/werkplaats/meubelroller.html
 • Tips voor verhuizen
  Verhuisvriend.nl De meest complete en betrouwbare verhuisservice
  http://www.verhuisvriend.nl/verhuistips
 • Verhuisservice

  Alleen met een verhuisservice kun je post verhuizen
  Ga je verhuizen en moet je post ook verhuizen. Dan kom je al gauw uit bij een verhuisservice. Een goede verhuisservice regelt al je adreswijzigingen zodat je post ook op je nieuwe adres aankomt.

  Alle instanties informeren
  Post verhuizen wordt vaak onderschat omdat men denkt dat alles met gas, water, elektra en internet geregeld is. De post is meestal afkomstig van andere instanties. Denk aan winkels, airmiles, spaarkaarten, verenigingen en clubs enz. Wil je deze post meeverhuizen dan moet je alle instanties rechtstreeks informeren.

  Post doorsturen is geen post verhuizen
  Veel mensen verwarren doorsturen van post met het verhuizen van post. Doorsturen van post het tijdelijk ontvangen van post op een ander adres. Verhuizen van post kan alleen door bedrijven en instanties echt een bericht te sturen. De doorstuurservice informeert geen bedrijven dus je post verhuist niet mee.

  Verhuisbericht door Verhuisvriend.nl
  Instanties weten pas als je verhuisd bent als zij ook een verhuisbericht van je hebben ontvangen. Met behulp van het verhuisboekje kun je eenvoudig elektronische of digitale verhuisberichten maken. Verhuis post eenvoudig mee met de meest complete verhuisservice.

  Adreswijzigingen klaarzetten voor verhuisdatum
  Zet alle adreswijzigingen, opzeggingen en aanmeldingen klaar in je verhuisboekje en je post verhuist automatisch met je mee. Je kunt zelf bezig gaan met dozen inpakken, schilderen en klussen en nieuwe spullen uitzoeken. Verhuisvriend.nl regelt de adreswijzigingen zodat je post ook echt meeverhuisd.

  Opzeggen of meeverhuizen
  Als je van bepaalde post af wilt dan kan dat net zo eenvoudig als een adreswijziging sturen. Bij opzeggingen zal je post niet meeverhuizen. Kies opzeggen in plaats van adreswijziging en je begint met een opgeruime brievenbus op je nieuwe adres.


  http://www.verhuisvriend.nl/verhuisservice

Gesponsorde koppelingen

Informatie over Checklist verhuizen